Haberler

ADAY ÖĞRENCİ

Dördüncü Uluslararası Gastronomi Yarışmasında Ödül

31.10.2019

Makedonya Ohrid'de yapılan "Dördüncü Uluslararası Gastronomi Yarışması" Gastromak 2019 da Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencisi Yasin Yalçın, Kapalı Kutu kategorisinde gümüş, Balık Tabağı kategorisinde bronz madalya kazandı. Yarışma danışmanı Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Günay Hasdemir'e Genç Şeflere ve Gastronomiye katkılarından dolayı iki sertifika ve 1 madalya verildi.

Kapalı Kutu kategori  yarışması sonucunda Jüri Başkanı ve Michelin Yıldızları koordinatörü Ljubica Komlenic öğrencimiz hakkında övgü ile bahsetmiş bizlerin mutluluğu ve gururunu arttırmıştır.