• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

İç Mimarlık Bölümü MSGSÜ’de Workshop’a Davet Edildi

21.11.2019

Haliç Üniversitesi İç Mimarlık bölümü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı, Türkiye ve Almanya’dan 15 okulun katılım gösterdiği uluslararası workshop Design Campus 2019: Unification’a davet edilmiştir. “Çeşitlilik” kavramı etrafında şekillenen workshop’un ana teması doğrultusunda bölümümüz Karaköy kent mekanındaki nesnelerin insanlar tarafından farklı kullanımları ve yeni işlev çeşitlenmeleri üzerine çalışmıştır.

Atölye Adı: Kullanımın Çeşitliliği / Kullanımın Faydaları: gündelik hayatta kullanıcının izini sürmek

Yürütücüler: Prof. Dr. Füsun Seçer Kariptaş, Dr. Öğr. Üyesi Sennur Hilmioğlu, Arş. Gör. Arda
Karaburçak, Arş. Gör. Selin Erdemirci, Uzm. Selcem Bayır

Katılımcılar: Kaan Acun, Rumeysa Altunkaynak, Elif Merve Aktaş, Didem Büyükkoçak, Ruveyda Çetin, Nurullah Onur Doğruca, Şule Garip, Beyza Nur Kanber, Ece Öztürk, Ceren Solmaz, Nefise Tellioğlu, Miray Buket Yüksel, Hannenur Yıldırım, Furkan Yorulmaz