Dördüncü Uluslararası Gastronomi Yarışmasında Öğrencimiz Madalya Kazandı
31.10.2019

Makedonya Ohrid'de yapılan "Dördüncü Uluslararası Gastronomi Yarışması" Gastromak 2019'da Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencisi Yasin Yalçın, Kapalı Kutu kategorisinde gümüş, Balık Tabağı kategorisinde bronz madalya kazandı. Yarışma danışmanı Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Günay Hasdemir'e ve Genç Şeflere gastronomiye katkılarından dolayı iki sertifika ve 1 madalya verildi.
Kapalı Kutu kategori yarışması sonucunda Jüri Başkanı ve Michelin Yıldızları koordinatörü Ljubica Komlenic, öğrencimizi övgüler ile anlattı.